16. sep. 2009

Scrapbooking


Er det noen som er gode på scarpbooking? Jeg har så lyst til å begynne med det. Det er en helt vidunerlig butikk med masse fint utstyr her hvor jeg bor. Jeg har lyst til å kjøpe hele butikken, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre med alle tingene. Er det noen som kan tipse meg om noen bra nettsider eller bøker som kan lære meg litt om dette. Jeg vil lage en fin bok til Sander. Var på Foto Knudsen i går og hentet 150 bilder som jeg har fremkaldt. Albumet er kjøpt inn for ca fire år siden. Nå skal jeg bare sette i gang. Men, jeg vil altså lære litt først. På forhånd takk for gode tips!

6 kommentarer:

Kristine Lauritsen Amundsen sa...

Hei Solveig,
Jeg har en svigerinne som driver med scrapping, hun er på ferie denne uka, men skal spørre om hun kan komme med tips til deg når hun er tilbake. :-)
Hilsen Kristine (Krissa)

Solveig sa...

Tusen takk! Har skikkelig lyst til å lære meg dette.

Kristine Lauritsen Amundsen sa...

Hun har akkurat laget gratulasjonskort til bryllup for meg og Kristian, det ble kjempefint. Jeg ser at det blir utrolig mye utstyr og rot når hun holder på, så du får finne fram et stooort skrivebord og kommode du kan ha alt sammen:-
Kristine

Anonym sa...

Hei!

Jeg driver med scrapping Solveig.. Kjempemoro. Er på det 5 albumet til lillegutt allerede ;)
Scrapping.no er et bra forum. Kanskje scrappebutikken der du bor har noen kurs? Den som ligger i Strømmen har hvertfall det, Bikuben.

Lykke til og spør i vei hvis jeg kan hjelpe deg med noe..

Klem Aina (fra Ellingsrud)

Lise sa...

Hei Solveig! Mamme er en ivrig scrapper - hun er kjempeflink! Hun vet mye om butikkene rundt omkring, ring henne da vel!

Hilsen Lise (Evensen)

Wenche - Krissa's svigerinne sa...

Hei Solveig.
Nå er jeg ikke så dreven på å lage album. Holder meg til å lage kort. Det finnes at hav av inspirasjon på nettet og en god del kurs som arrangeres. Hvis du vil så kan du ringe meg - du får nummeret av Kristine.

Wenche