5. mar. 2009

Dagen derpå...

Gårsdagens tre-års feiring er unna gjort. Rusha hjem fra jobb og barnehage. Var hjemme halv fem. Kl fem var de fleste gjestene på plass. Alt var gjort i stand dagen i forveien, så det var ikke så stress egentlig. Sander fikk så masse fint. Mange fine leker og masse fine klær (jippi!). Mamma hadde med bløtkake som vi hadde tre lys på og Katrine hadde bakt et sjørøverskip! Skikkelig kult. Med Kaptein Sabeltann på toppen av skuta. Blåbærgele rundt båten og mange fisker (Salt sild) i "gele-vannet" rundt. Kjempe fint. Legger ut bilder senere.

Kl åtte kollapset hedersgjesten stakkars. Hadde vært en lang dag med mye oppmerksomhet. I barnehagen hadde de gått i tog. Bursdagsbarnet leder an toget med stort flagg (verandaflagg..) og krone på hodet. Alle barne synger hurra for deg. Det er ikke noe kaker eller ekstra servering denne dagen. Det er like greit i og med at de er 71 barn. Blir en del kake etter hvert da. Hver siste fredag i måneden, kalles "bursdagsfredag". Da feires alle barna som har hatt bursdag den måneden. Da er det pizza og kake som barna er med på å lage selv. Foreldrene slipper billig unna da... Ingen kakebaking til denne dagen i barnehagen. Deilig :-)
Snart er det helg og vi venter stor-innrykk fra Oppsal. Karianne og Tom har endelig kommet hjem fra Thailand. De kommer på middag og sover like godt over alle fire. Det blir koselig.
På søndag er det duket for barnebursdag. Vi skal ha akedag i nærheten av der vi bor. Grille pølser på bål og ake i bakken. Det er mange som kommer. Vi har kjøpt inn en del pølser denne uka. Vi hadde nemlig pølser i går også. Jeg var ute og handlet 120 pølser her om dagen. Skal ikke stå på serveringa i alle fall. Er det bursdag så er det bursdag. Da skal man ha kake og pølser! I alle fall i følge Sander. Og det er jeg forsåvidt enig i.
Det er vel litt flaut å stå der å ta i mot en haug med gaver, og ikke tilby noe tilbake til gjestene. Sånt blir litt pinlig synes jeg da..
Håper i alle fall at alle som kommer får en morsom dag. Nå er det meldt enda mer snø. Og det er bra. Hos oss er det jo masse snø enda, men vi tar gjerne i mot mer! Da blir det er funny søndag på tre-åringen...

Ingen kommentarer: