2. okt. 2008

Smykke, jakke og Grease

I dag er det en helt vanlig dag. Det er jo de fleste dager da. Jeg skal lage Korma til middag i dag. Jeg elsker indisk mat. Korma er litt nytt for meg, så det blir spennende.
I går kveld var jeg hos Marit på middag. Sammen med Lena og Marianne. Det var som vanlig veldig hyggelig. Vi så på Grease-greia på tv. Vi skal i Spectrum i november å se på showet, så det blir spennende å se hvem som vinner rollene. Vi har alle hver våre favoritter. Jeg liker best å se på sånne programmer alene. M, M og L liker best å høre hva dommerne sier og kommentere hvem som er døv på håret, eller har fin kjole. Jeg liker å høre på musikken. De snakker hele veien gjennom sangene, mens jeg prøver å høre. Og jeg snakker mens dommerne snakker slik at de ikke hører hva de sier. Da blir de litt "sure" fordi det er jo jeg som snakker hele tiden. Ikke de.. Ha ha...sånn har det alltid vært. Uansett om de snakker i et kjør hele kvelden, er det jeg som stikker av gårde med "snakke-prisen". Ha ha... Sånn er livet. Vi kjenner hverandre så pass godt at vi ikke skal sitte sammen i Spectrum i alle fall. Da vil jeg høre på de på scenen og ikke på de i salen! :-)

Det høres ut som at vi ikke hadde det hyggelig sammen...og det er feil. Vi har det alltid gøy sammen. Vi har kjent hverandre siden vi var små, alle fire, og det gjør det spesielt morsomt. Og da er det også greit å smelle ut med det man mener! :-)

Jeg er en kinogjenger egentlig, og er kjempe flau (for min egen del altså...) for at jeg ikke har sett Sex and the city og Mamma Mia. Må nok se de på dvd. Vi har fin tv og fin lyd hjemme, så det skal nok gå bra. Men, jeg liker jo best å gå på kino da. Jeg har kjøpt med sånn smykke som Carrie har. Jeg er litt barnslig sånn. Men, jeg synes det er gøy. Hun har sitt eget navn rundt halsen og det er sikkert i gull. Jeg har Sander i ekte sølv.... Men, det som er gøy er at jeg ikke har sett noen andre som har et sånt på seg i disse dager. Det kan jo være mange grunner til det. (Kanskje det ikke er så kult egentlig...?) Men, jeg liker det. Begynner de å poppe opp rundt halsen til de rundt meg, da gidder jeg ikke å gå med det lenger. Da blir det bare dumt. Så jeg får bare håpe at ingen andre kjøper sånn... Hahaha..


Ellers har jeg nå endelig kjøpt med den fleecejakken jeg har ønsket meg så lenge. Var veldig i tvil om hvilken farger jeg skulle ta. Den er så god og varm og jeg gleder meg til å bruke den når det blir kaldt. Jeg er så fan av den at jeg bruker den nå uansett. Blir litt varm inni der, men det er verdt det. Den er fin synes jeg! (Og her er det jeg som er copy cat på Katrine og Pål....blush...)Da jeg kom hjem i går, hadde Petter besøk av Morten og Sebastian. Han er så nydelig! Seb asså.... De planlegger neste års ferie allerede. Vi skal til Danmark med Morten, Lene, Seb, Morten, Caroline, Amalie og lillebroren til Amalie som ikke er født enda, men som har blitt en stor gutt innen den tid. Det blir gøy. Vi var det i fjor også. Da var vi 12 voksen og 3 barn. Fordelt på to hytter da. Nå skal vi bo i samme huset alle sammen. Så det gjelder å finne et stort og romslig et. Det blir jo fire barn i samme huset. Hyggelig! :-) Vi må være tidlig ute for å finne noe som er bra og ikke booket enda. Vi skal møtes til uka for å bestemme oss for hva vi skal gjøre. Synes det er så digg i Danmark, så det gleder jeg meg til.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Apropo smykket ditt. Har akkurat bestilt to stk - et til Matilde og og til Kornelia - som blir litt av årets julegave :) Dette etter å ha sett at to av jentene på jobb har hvert sitt, så du vil nok se noen fler med Carrie smykke :) På web-siden www.mynamenecklace.com får du kjøpt i sølv, gult og hvitt gull.
Marit :)

Solveig sa...

Huff, jeg vet. Det kommer nok etter hvert. Det er jo en stund siden jeg kjøpte det nå da. I sommer en gang. Ingen av de rundt meg har det i alle fall. Herregud, det er jo ikke så viktig da. Høres ut som jeg er livredd. Ha ha.. alle "hermer" jo etter alle uansett. Hi hi... Jeg hermer jo etter deg hele tiden. :-)