21. okt. 2008

Filmer og babyer

Tiden flyr og flyr! Jeg hadde planer om å klare å blogge litt hver dag, men det går ikke. Nå har det gått nesten en uke allerede. Og hva har denne uken egentlig inneholdt?

Connie fødte som vi alle trodde og håpet på onsdag kveld. GRATTIS med lille Mio! :-)

Trodde du jeg hadde gått opp for gravide venninner? Å nei da... det dukker stadig opp nye. Nå er jo flere i gang på runde to. Og en del på første runde da. Men, sånn rundt regna så er det nå ca 6 stykker.

Helgen har gått med til babyshopping med Elin. Hun shoppet og jeg kjørte. Fikk kjøpt seng og masse annet praktisk til babyen. Det begynner å komme seg nå. Gleder meg i massevis til å bli tante! Sander gleder seg også. Han har stadig vært borte og kysset på magen. Lurer på når babyen er ferdig med å gjemme seg... Ha ha..

Søndag var jeg på kino med Lena. Endelig fikk jeg sett Mamma Mia. MAGI!!!! I love love love it. Å skulle ønske vi var på sing along kino i stedet for. Jeg hadde problemer med å holde meg. Hadde lyst til å synge av full hals og danse i stolen. Jeg bare visste det i det filmen startet at jeg kom til å elske den!
I går så Petter og jeg på enda en Varg Veum. Kvinnen i kjøleskapet. Kjempe bra selvfølgelig. Digger alle de filmene. Trond Espen Seim er den eneste jeg vet om som kan se så shabby og ustelt ut og allikevel slippe unna med det. Han ser like digg ut uansett. :-)
Nå har vi sett tre av filmene, så vi har tre igjen. Film-høsten er i gang for alvor på Romerike. På søndag skal jeg på kino med Marit og se I et speil i en gåte. Tror hun kommer til å gråte en skvett. Marit gråter på alle filmer! Hihi... Denne handler om en liten jente som har kreft. Så det er fare for at hun kommer til å felle en tåre eller to. Jeg også da....

1 kommentar:

Anonym sa...

Må nok ha med lommetørkle denne gangen :o) Glemmer aldri den vitenamesisk-amerikanske filmen vi så - ha ha, snakk om å skru på krana. Og ikke var jeg forberedt heller.

MS