6. okt. 2008

Middag, vin, baby, pizza, bilbane og samer.

Denne helgen, som de fleste andre, har føket forbi i alt for stor fart. Vi har rukket en hel del på kort tid. Fredagen ble brukt til hjemmekos. Alle tre hjemme sammen en hel kveld er ikke en selvfølgelighet. Men, det var det nå. Koste oss med fajitas og Skal vi danse på tv. Bygget togbane med Sander og lekte en hel del med biler og annet div. Hyggelig. Sander og jeg var innom butikken på vei hjem fra barnehagen og hva fant vi i hyllene!? Julegodterier! Blir like sjokkert hvert år, over hvor tidlig ute slike ting er.
Jeg for min del er ferdig med listen over hvem vi skal kjøpe gaver til og sånn ca hva som skal kjøpes. Det er bare å begynne i det små nå, slik at alt ikke kommer på samme lønning. Godt å ha litt ekstra når romjuls- og januarsalget kommer også.
Vel, tilbake til helgen... Lørdag hadde vi besøk av Olav, Vivi og Marius. De kom med noen leker til Sander, som Marius har vokst i fra. Og en sparkesykkel! Vi hadde tenkt at S skulle få trehjulsykkel til jul, men det kan vi bare glemme nå. Denne var helt overlegen. Fint for S at vi har så sliten parkett. Han fikk bruke den med det samme. Sparket og sparket, rundt omkring i stua. I fjor fikk han ski til jul. De har også vært mer i bruk inne enn uten for å si det sånn. Det er ikke så nøye hos oss kan man si.
På ettermiddagen kjørte vi opp til Ekeberg for å levere S til bestemor og bestefar. Han skulle sover der. Det skulle forsåvidt vi også, men vi skulle først på middag til Karianne og Tom. En morsom kveld selvfølgelig. Lars og kjæresten hans var også der. Vi spiste nydelig thaimat som Karianne "alias Bølgen og Moi" hadde laget. Digg!!!
Det ble mye vin for enkelte. Har lett for å bli det....
Dagen derpå gikk Petter og jeg tur ned til Mette og Torstein for å hilse på babyen. En nydelig jentebaby ved navn Mille. Koselig å endelig få hilst på.
Møtte Sander på tur med besteforeldrene sine i nydelig høstvær på vei tilbake til Ekeberg. Pakket med han og tingene våre og dro til Mylen, Martin og Mille-Martine på hjemmelaget pizza. Hadde en kjempe fin ettermiddag/kveld sammen med de. Sander fikk prøve Sabastian sin bilbane. Og gjett om det var stas!! Og gjett hva Sander skal få til jul!! Petter synes nok også det var stas, fordi han skal ut å kjøpe akkurat lik. Men, ikke til jul. Sander skal få sånn nå med det samme. Og til jul skal han få tilleggsutstyr! Ja ja, det er best jeg ikke blander meg bort i guttegreiene. Vi har litt dårlig samvittighet i blandt fordi vi aldri kjøper noen leker til S. Men, han får jo så mye hele tiden, fra andre. Men, nå skal han altså få denne bilbanen da. Det blir nok stas, for vi måtte bære han ut i bilen med hyl og skrik i går. Var ikke så interessert i å forlate den banen der nei.
Resten av søndagen lå vi under pledd (hjemme), hadde tent kubbelys (elsker høsten på den måten) og så på Kautokeino-opprøret. Veldig bra film. Sterk og trist. Ekstra trist når man vet at dette har faktisk hendt... Anbefales.. De to siste søndagene har vi tilbragt sammen med Varg Veum. Neste søndag skal Varg Veum komme hjem til oss igjen. Det gleder jeg meg til! Høst = dvd på søndager. I love it...

Ingen kommentarer: