13. okt. 2008

Designerstil

Nå skal det lukses opp på Egertorget. Det trengs en alvorlig oppussing uansett. Men, nå kommer designbutikkene på rekke og rad. Det er jo egentlig litt rart at kun LV har vært representert i Bogstadveien helt alene. På tide at alle de andre følger etter. Ikke det at jeg har ventet så lenge på dette. Jeg kommer nok ikke til å tråkke ned dørene der. Min lommebok sier nei, og da må jeg høre på det. Selvfølgelig er det mulig å kjøpe designvarer i Oslo p.t. Men, nå kommer det rene buktikker med D&G, Armani og Stella McCartney osv. Det er visst også muligheter for at Hermés følger etter.
Det skal bli spennende å se Karl Johann velte seg i luksus. Både når det gjelder utvalg og kunder. Området rundt er jo ikke akkurat kjent for dette per i dag.

Men, det som blir den store utfordringen her, er fruene og gold diggerne som må slepes ut av Bogstadveien og Hegdehausveien. Huff det blir tøft for dem stakkars. Skillet mellom øst og vest er jo nettopp på Egertorget. I følge dem selv... I følge geografien går vel den ved Nybrua... tror jeg... Det er sikkert en hel del som ikke har vært på de trakter før. Så det blir dobbel spenning for Babben, Tutta og venninnene hennes.

Selv har jeg en LV-veske (ca 200 NOK) fra Thailand, D&G briller fra Kreta, ca 8 Euro. En Canadian Goose jakke, ca 250 NOK fra Kina. Samt en Prada veske ca 200 NOK fra Venezuela. Et Burberry-belte fra Kreta også, ca 4 Euro... og to Fendi-vesker fra Thailand, pris ukjent (mest sannsynlig under 100-lappen....) Men, jeg har også et par Chanel-briller, pris 5500,-... HA! Det hadde du ikke trodd! Nei, jeg har ikke lagt på en null for mye. 5500 NOK fra Brilleland i Oslo. Noen prioriteringer er man jo nødt for å ta i blandt. Eller hur?!


Men, det beste av alt hjemme hos oss, er en badeshorts i merket Rip Curl. Eller dvs det står Rip Curl i designet utenpå shortsen og så står det Quicksilver på vaskelappen!! Da er det helt ekte eller?
Nei, jeg gleder meg stort til alle de nye butikkene kommer. Det blir en utfordring for meg som en 100 % trofast mot Din Sko og H&M...






3 kommentarer:

Anonym sa...

Du glemte jo å nevne den viktigste butikken - Nespresso åpner på Egertorget også :)

Anonym sa...

Liten korreksjon: LV ligger i Akersgata :)

Hilsen en ivrig-shopper, men som shopper det hun vil ha og ikke er så opptatt av hva slags merke det er :)

MS

Solveig sa...

Alle de nye butikkene kommer vel i Akersgata. Midt i mot Stortinget? Jeg kaller hele området for Egertorget jeg.. så vet jeg hvor jeg mener... hihi.