15. okt. 2008

J.A.C.K.S

I går var det endelig tid for et møte med J.A.C.K.S igjen.. hihi... beinhard gruppe det der. Vi koser oss masse sammen. Stine var vertinnen i går. Det ble litt sen bursdagsfeiring av henne og en liten avskjedsfest for Janine. J er så tøff! Hun har møtt en fyr fra Nederland og skal nå flytte dit. Om to uker. Fortsetter utdannelsen sin der nede. Lykke til Janine!!!
Connie var der faktisk også. Helt utrolig. Hun har egentlig termin om 10 dager, men skal settes i gang i dag. Hun hadde vel 1,5 ca åpning (eller hva det var) og det presset på hele tiden. Men, det stopper ikke henne fra å komme inn til Oslo på jentekveld. Lille Mio skal altså (mest sannsynlig) bli født i dag. Får vi håpe for Connie og Espen sin del. Lykke til Connie!!!
Da halvparten av oss gikk hjem i elleve tida, satt hun der enda. Hun ser bedre ut en noen gang. Lagt på seg 1,5 kilo og ser ut som hun er 5 mnd på vei eller noe sånt. Flink har hun vært!

Neste gang vi skal møtes er det med følge og til julefest eller nissefest. Da skal det være hos Anna og Mads. Petter synes dette er så pinlig. Sier vi er fjortiser og barnslige. Ble helt rar når jeg sa at "syklubben" skulle ha fest med følge. Men, da han kom på at "med følge" faktisk er Morten, Pål, Andre, Fredrik, Espen og Mads ble han glad og gleder seg til fest allikevel!

Pinlig eller ei, vi har det kjempe gøy sammen. Møtes gjevnlig. Skravel og ler og har det moro :-)

Mange som lurer på hvorfor det heter J.A.C.K.S... og det kan jeg godt røpe... For det første så synes vi at syklubb høres kjerringaktig og kjedelig ut. Vi gjør alt annet enn å sy liksom. Så der for kom vi på:

Janine, June, Jenny

Anna

Caroline, Connie, Carina

Katrine

Stine, Solveig

Vi har til og med vår egen Jenny som har laget logo til oss!

Vi bytter på å ha jentekvelder, hyttetur, snart julefest. Vi har det gøy alltid...

Ingen kommentarer: