30. sep. 2008

Reisebrev....i kortfattet form...

Tilbake til virkeligheten! For en deilig uke! Vi har kost oss masse hele veien. Solen varmet virkelig, og Petter måtte nok bare pakke bort allværsjakka. Han hadde ikke behov for lange armer på skjorta en gang. Det var virkelig varmt. Over 30 grader til tider.

Flyturene gikk som smurt for store og små. Sander syntes det var så stas da vi reiste ned. Da vi skulle hjem, sovnet han på flyplassen og våknet ikke før hadde kommet ut av flyet på Gardermoen. Han misset rett og slett den siste flyvningen. Men, det var nok like greit det. Det var jo midt på natta.

Vi kom frem natt til mandag. Da sto Lene og Stefan og ventet på oss. Linus og Tilde sov godt i sengene sine. Linus var nok litt forvirret dagen derpå, da Sander plutselig sto i døra og ville inn til frokost.
Hver dag gikk med til bading, soling, is og kos. Jeg fikk leste bøker, som jeg elsker å bruke tiden på. Sander fikk sånn ca alt han pekte på. Og Petter fikk brunfarge og øl i solen.
På kveldene var vi ganske tidlig ute til middag. Det som er så genialt på en sånn chartermaskin er at alt er lagt opp til barna. Hver og en restaurant hadde lekeplass inngjerdet på området. Den ene kulere enn den andre. Så middagene gikk som er drøm.
Var stort sett tilbake på hotellet i ni-halv ti tiden. Da la vi alle barna og lagde oss en liten sittegruppe utenfor rommene. Der satt vi med vin og øl til langt på natt. I alle fall til ett noen kvelder. Rett utenfor soveromsvinduene til alle kidza. Praktisk og veldig hyggelig.

Det var utrolig digg med en sånn uke midt på høsten. Halvveis mellom sommerferie og juleferie. Jeg har jo allerede begynt å glede meg til jul! Så det er godt at tida flyr for å si det sånn...

Summasummarum, ferie er digg!

Ingen kommentarer: