18. aug. 2008

Promp og sånt

Her om dagen kom jeg over en morsom sak. Ikke spesielt overraskende for mange kanskje...men det finnes altså de som utvikler forstoppelse når de får seg ny kjæreste. Man klarer ikke å gå på do når den ny-kaprede er på samme sted. Tenk om det lukter! Tenk om den andre hører et "plopp"! Tenk om han/hun synes jeg er skikkelig ekkel fordi jeg må bæsje!
Etter hvert som man blir litt bedre kjent, så slipper man seg litt mer løs. Noen mer enn andre kanskje... Men, man klarer i alle fall å gå på do.
Man trenger jo ikke akkurat å sitte med døra oppe eller å være sammen inne på badet når det skjer da. Bare fordi man kjenner hverandre og er varme i trøya. Det er bare ekkelt.

For noen, da spesielt jenter tror jeg, er det verdens undergang om man skulle være så uheldig å slippe en liten fis. Tenk på Carrie for eksempel. En fantastisk Sex og singelliv episode hvor hun og Big ligger i sengen på morgenen. Og hun promper helt ufrivillig under dyna. Den kommer så overraskende på henne at hun holder på å dø på seg. Big holder selvfølgelig på å le seg i hjel. Menn gjør det...av prompehumor.... Hun gjemmer seg under dyna fordi hun ikke klarer å se på han. Og han sier: It might be worse under there!! Fantastisk! Hun blir vel enda mer rød på øra da.
Men, sånn er vi laget. Det mest naturlige av alt, er det mest pinlige vi kan oppleve.
Jeg har selv en gang prøvd å redde meg ut av en situasjon, med et ikke spesielt heldig utfall. Det var ikke en ny kjæreste eller noe sånt. Men, jeg var vel 14 år (da alt i hele verden er flaut) og hjemme hos en venninne. Etter at jeg hadde vært på do, ville jeg bare spraye med litt parfyme inne på badet. "Litt" parfyme. Jeg fant moren hennes sin tunge frue-parfyme, og sprayet i vei. Jeg dusjet vel ned hele badet. Det var vel mer avslørende enn noe annet. Det stinka tung tung parfyme i hele huset. Muligens var den litt dyr også. Som parfymer ofte er. Gud hjelpe meg så flau jeg var da. Men, jeg var 14 år... Og jeg hadde i det minste ikke utviklet forstoppelse...

2 kommentarer:

Maria sa...

Du er så flink:) Er så gøy å lese! Lights up my day:)Fin blanding av dagbok og morsomme .. artikler eller hva jeg skal kalle det.

Ha en fortsatt fin dag!
Klem

Anonym sa...

jeg kjenner meg veldig igjen i denne historien. da jeg møtte min utkårede hadde jeg samme problemet. mens han kunne gjøre det med døren oppe. Go figure?
Lillstrumpan