29. aug. 2008

Fest i morgen!

I morgen er det en stor stor dag i mitt liv. I alle fall i mitt arbeidsliv. Vi skal på fest i København med jobben. Og det er ikke en hvilken som helst fest. Jeg jobber i et stort selskap med ca 7000 ansatte på verdensbasis. Og alle er invitert! Det er 5100 påmeldte til lørdagens begivenhet. Det er helt utrolig faktisk. Vi hadde estimert med ca 50 % deltakelse. Pga av reiseveier, avstander, evt sommerferier osv. Men, så er det altså over 5000 pers som kommer.
Dette har vært under planlegging i 1,5 år. Jeg har jobbet med dette daglig siden før jul. Det er et eventbyrå i København som står for gjennomføringen. Men, det er utpekt en koordinator i hvert land. Og i Norge er det altså meg. Og det mangler ikke på oppgaver for den som er ansvarlig for logistikken. Fly, hotell, mat, fest osv osv. Det er som å jobbe i Ving all over again. Må tenke på alt, for alle :-)
Dette har vært en enorm jobb. Og en morsom jobb. Det er lagt opp til en hel del aktiviteter. Vi skal spise middag på kvelden alle sammen i sammen. Og til slutt er det fest. Det er mange forskjellige lounger med ulik type musikk. Alle 5100 kan ikke gå på den samme festen eller danse til den samme musikken. Vi skal være ved et stort slott og i parken rundt. Det blir som en privat festival rett og slett. (Vi bor på hoteller i Køben alle sammen da.)
Jeg har prøvd å forestille meg hvordan bordsettingen kommer til å foregå. Vi skal sitte på 50-manns langbord.
Hvis man er i et bryllup med ca 50 gjester, så er det jo det en del mennesker. Hvis man da kan se for seg at det er 102 sånne "bryllup" inne i samme teltet, og som skal spise samtidig og høre på de samme talene, så er det ganske voldsomt.
Jeg gleder meg masse til dette!

Ingen kommentarer: