16. jun. 2008

BursdagPå lørdag hadde jeg bursdag og hadde en veldig fin dag. Jeg hadde vært på sommerfest med jobben kvelden før. Petter var jo borte og da trengte Sander barnevakt. Lur som jeg er, slo jeg to fluer i ett smekk. Han sov hos mine foreldre på Ullern mens jeg var på fest på Fornebu. Ut på natten dro jeg like godt opp til de og sov der jeg også. Det er jo litt stusslig å våkne alene hjemme på sin egen bursdag da. Da er det bedre å våkne hos mamman sin.

Mamma (med svært god hjelp av Sander) hang opp flagget på verandaen og lagde fin frokost til meg. Litt ut på formiddagen dro vi ned til CC Vest og møtte Elin. Jeg fikk fine gaver, ble på-spandert lunsj og jammen fikk jeg med meg en liten Maria Haukaas Storeng konsert. Konsert er nok litt overdrevet. Hun sang to sanger. Men, det var fint. Hun er så flink!

Vi dro så videre til Sandvika og shoppa litt til. Sander stakkars ble sittende i vogna si i fem timer den dagen. Men, 10 ganger opp og ned rulletrappa med tante Elin hjalp på humøret. Og en liten lekestund på Brio med mormor.

Så bar det tilbake til Ullern igjen. Ilan og pappa var der og vi kosa oss med hjemmelaget pizza. Enkelte hadde nok håpet på at Sverige-Spania skulle sendes på en ikke-betal-tv, men det skjedde ikke. Altså ingen match den dagen! Noen mer skuffa enn andre kan man si. Jeg merker at jeg ikke bryr meg i det hele tatt når Norge ikke er med. Jeg glemmer at det er EM i det hele tatt. Nå pleier jo ikke Norge å henge med så lenge etter at innledende runder er over. Men, da er det i alle fall en grunn til å følge med litt da. Jeg orker liksom ikke å se Tsjekkia-Sveits på en måte.

Da kvelden kom var vi så trøtte at vi ble over til søndag. Sander og jeg. Ut på dagen på søndag kom fetteren min med familien sin på grilling. Og Elin kom tilbake igjen.

Koselig dag og enda flere gaver på meg :-)

Sander og jeg avsluttet helgen med å hente pappa Petter på flyplassen. Kan tro det var stas å se på alle flyene som kom inn eller flytoget som kom og gikk. Det var nok Sanders beste halvtime hele helgen.

Jeg har hatt en super bursdag. Masse sms'er, telefoner og hilsener på facebook. Virker som om alle jeg kjenner har husket på meg. Kjempe gøy!!!

Nå er jeg bare glad for at Petter er hjemme igjen og ikke skal noe før i august. Til da skal vi være sammen hele tiden. Nesten.... jeg skal bort onsdag, fredag og lørdag denne uken. Men, ellers skal vi være sammen!

4 kommentarer:

Maria sa...

Høres ut som en kjempekoselig bursdag:)
Men en ting jeg plutselig merket.. Har du brgynt å skrive fulle navn (ikke bare forbokstav) med vilje? :)

Gleder meg til dere kommer på besøk på tirsdag:)

Klem klem

Solveig sa...

Ja, jeg har det. Godt observert! Det er jo bare kjentfolk som leser dette, så jeg håper folk synes det er ok..

Maria sa...

Du skriver jo bare koselige ting uansett:) Kan da ikke være så farlig..

Solveig sa...

Ja, jeg henger vel ikke akkurat ut noen her. Vi sees vel på tirsdag? Har ikke snakket med Petter enda jeg. Har han svart dere? Finnes det en av oss som er litt høflig?