26. okt. 2009

Knuger?

Hadde besøk av Katrine, Pål og Pernille i går. Skulle egentlig ut i marka, men det regnet hele dagen. Petter og Pål dro ut for å handle inn lunsj til oss. Katrine og jeg kastet oss over pc'en, på jakt etter alle disse gratispakkene man kan få. Hahahaha.... Disse pakkene kan man få tilsendt når man har en liten baby i huset, eller har en på vei. Vi fant pakker på Rimi, Apotekene, Pampers, Nestlè, Libero osv... Vi får se nå da, hvor mange pakker vi får tilsendt. Skikkelig knugere....det er det vi er.

Vi poster forøvrig pakken med flaskene våre i dag. Altså Avent-flaskene som tydeligvis inneholder Bisphenol A. Skal holde dere oppdatert om hvor lang tid det tar før vi mottar de nye. Katrine, Elin og jeg sender samtidig. Det er en del flasker til sammen. Vi får se hvordan de løser det.

Gratispakken fra Rimi er foreløpig på hold fordi den inneholder Avent-produkter. De sender den ut når de nye produktene har kommet. De som er fri for dette stoffet.

2 kommentarer:

Moderen sa...

Hva?? Nå har jeg ikke fulgt med? Hvilke Aventprodukter dreier dette seg om??

Solveig sa...

Dette dreier seg først og fremst om tåteflaskene, tror jeg. Ring til Midelfart Holding. De svarer visst på slike spørsmål hele dagen.