20. mai 2009

Slutte med bleie


Sander og jeg har en avtale i dag. I ettermiddag, etter barnehagen, skal bleia av! Jeg gruer meg litt. Han har sikkert glemt det allerede... Men, nok er nok. Nå er det på tide å slutte med bleiene. Han er jo over tre år nå. I følge han selv, er han den eneste på avdelingen som går med bleie. Alle har slutta! Jeg tror ikke helt på det i det hele tatt. De er ganske små noen av dem. Men, jeg bruker den infoen han gir meg for alt det er verdt. Blir spennende å se hvordan dette går. Nå har vi en del fridager etter hverandre, så da er det litt lettere å følge opp. Han skal jo sove med bleie på da. Vi får prøve ut dagtiden først. Har du noen stalltips, så kom med de. Alt mottas med stort takk!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Keira sluttet med bleie 1. mai helgen (blir 3 år i morgen). Vi trodde egentlig det ville bli en langvarig affære, men det var gjort på 2 dager! Bare pass på at du setter han på potta ofte. Hos oss ble det mange uhell første dagen, et andre og så var det over. Men om natten har hun fremdeles bleie på.

Lykke til!

Camilla

Solveig sa...

Takk! Da han skulle slutte med smokk forberedte vi oss på mye mas og våkennetter, men det var over på en helg. Har ikke spurt etter den siden. Hadde vært smidig om dette gikk like lett. Han er i gang nå. Så får vi se. Må bare sette han på potta ofte ja. Bleia skal på igjen om en time eller to allerede. Da skal han legge seg. Spennende det her. Hadde vært super digg med en bleie-unge av gangen :-)