19. mai 2009

Milepæler

Alle mine såkalte "milepæler" bare fyker forbi og legges bak meg i tur og orden. Da jeg ble gravid og begynte å tenke laaaangt fremover, var det først påskeferien som virket langt unna. Da har jeg sikkert kjempe stor mage og har kommet veldig langt, tenkte jeg. Og tenk hvordan jeg er på 17. mai!? Og ikke minst da jeg bikker inn i uke 30!! Det er jo i dag. Og alle mine milepæler har passert. Jeg venter nå i spenning på uke 34, hvor jeg skal på en ny ultralyd på Ahus. Det er jo sååå lenge til. Men, nå er det like rundt hjørnet plutselig. Dette går så alt for fort. Og godt er det på en måte. Magen begynner å bli i veien for meg. I følge min baby ticker så er det 70 dager igjen. Det er jo ingen ting.
Om 70 dager er ferien over for veldig mange allerede. Ikke så oppløftende å tenke på.... Den bør jeg trekke tilbake kanskje? Eller nei... det viser jo bare hvor misunnelig jeg faktisk er på alle dere som planlegger herlige ferier. Men, man kan ikke få alt her i verden. Jeg får nok en ferie senere. (Ikke tenk på å nevne at jeg skal ha ferie et helt år en gang..... det er IKKE feire....)
Huff nå ble det mye svada på en gang. Som vanlig...

3 kommentarer:

Moderen sa...

Tida går så utrolig fort.. Hvorfor ny ultralyd? Håper du får en bedre opplevelse på A-hus enn jeg gjorde. Flott sykehus, men dårlige rutiner!

Solveig sa...

De vil følge med på hvordan babyen legger seg. Må på Ahus annen hver uke fra beg av juni og tida ut muligens. Håper på en fin opplevelse på Ahus. Hadde det veldig fint på Ullevål sist. Hvorfor synes du ikke det var bra?

Moderen sa...

Å slik ja. Jeg var også på Ullevål da Linnea ble født. Hadde nok litt store forventninger til Ahus. For det første så er det omtrent det eneste sykehuset som har en 72 timers grense for å sette igang fødsel etter at vannet har gått. Så jeg gikk i 3 døgn m maserier uten nattesøvn. Da det hadde gått 72 timer ville de vente 24 til. Men da sa jeg stopp! Veldig moderne, fin barselavdeling. Men sykehuset bærer preg av å ikke være helt ferdig. Sykehushotellet står først ferdig neste år. Jeg lå på 4 forskjellige rom Og 1 natt etter fødsel måtte jeg sove på en fødestue sammen m en annen, uten skillevegg eller noe. 11 kvinner lå på føden, helt til det ble ledig på barsel. Slitsomt. Alt i alt gikk alt greit, men det er vel alltid godt å komme hjem =) Lykke lykke til med bebisen. Vet du hva det blir?