24. mai 2009

Annas dag


Anna er endelig drukket ut! Vi hadde en helt super dag i går. Startet med å hente henne hjemme kl ni på morgenen. Hun ble kjempe overrasket. Hun trodde at de fleste var bortreist i og med at det er langhelg. Men, det var vi ikke :-)
Solen stekte og vi hadde masse morsomme oppgaver og utfordringer til henne. Samt en deilig formiddagdag på Katrines hudpleieklinikk.
Avsluttet dagen og kvelden med fest hjemme i Anna og Mads sitt hus. Tapas og masse vin/bobler. Litt tøft å være helt edru på slike dager. Men, det var ikke bare meg. Det var en del "mager" og ammende festdeltakere. Hadde det kjempe gøy. Anna så ut til å ha en fantastisk dag. Mye tårer og rørende ord fra mange av hennes venninner. Og fra henne selv. I dag troppet vi opp igjen på døra hennes. Da var det tid for frokost og mimring fra kvelden før. Det er alltid så morsomt. Mye latter og "husker du".... Anna trengte å bli minnet på en del ting som skjedde i de små timer. Hadde et par av lekene og pakkene om igjen i dag. Med stort hell. En kjempe fin formiddag. Nå er begge to drukket ut. Da kan både de og vi konsentrere oss om bryllupet som står om to uker. Det gleder vi oss masse til. Veldig moro å få bli kjent med Annas svenske venninner også. Det blir nok en kjempe bra bryllupshelg i Sverige.

Ingen kommentarer: