16. feb. 2009

Svada på morran...

I dag skriver jeg bare for å skrive egentlig.. Jeg har ikke noe spes på hjertet. Men, det er vel blogging det og. Litt svada i blandt. Skulle ønske jeg kunne smøre på med en kjempe romantisk Valentines-story, men der er jeg helt blank er jeg redd. Ikke så mye som et kort en gang. Ikke det at jeg bidro noe særlig til romantikkens dag selv altså. Så bitterhet passer seg ikke. Dessuten var jeg alene hjemme med Sander i helgen. På den store dagen (V-day) dro jeg med meg Sander til Triaden for en aldri så liten hårklipp. Jeg har ikke noe forhold til det senteret egentlig, annet enn at det er veldig ok å klippe barn der. De viser film... Og hver eneste gang: "Cars". Så det er verdt turen. Møtte Elin og Noah der. Loffa rundt og shoppa litt. Så ble det middag på Egon.
Søndag formiddag kom Merete og Birk på lunsj. Koselig, med masse skravling og snille gutter. Sander koser seg med alle babyene og gleder seg stort til å sin egen.
Petter kom hjem fra turen sin på kvelden. Og jeg avsluttet helgen med søndagens episode av Himmelblå. Ikke mye spennening i og for seg.

Ellers må jeg si at det er så kult med den nye "tellern" min! Den som sier hvor mange unik treff det har vært på bloggen i løpet av en dag, og den som bare melder "treff". Det er så utrolig mange flere enn hva jeg har trodd. Det som jeg ikke er så fornøyd med er alle de kommentarene jeg ikke får... Jeg ønsker meg at alle som har vært innom, bare skal legge igjen et lite spor... men nei.. Innholdet i bloggene trigger kanskje ikke frem det helt store behovet for å ytre noen meninger om det dere har lest. Men, skriv "Hei!" da i alle fall.... Jeg vet jeg maser masse om dette. Men, hadde vært litt gøy å se hvem dere er da. Dere vet jo alt om meg liksom...
Jeg holder håpet oppe. Kanskje en dag....kanskje en dag...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en strålende dag, Solveig:)

Klem Gullborg

Anonym sa...

Hei hei!
Leser bloggen innimellom jeg vet du :-) Hørtes ut som dere hadde hatt en deilig,rolig, helg. Her VENTES det, men ikke en ting skjer! Jaja... Håper du får en fin dag!

Klem carro

Solveig sa...

Gullborg og Carro! Takk :-) Og ha en fin dag dere også. Carro.... jeg venter spent sammen med deg. Any day now... Hold ut! Klem klem :-)

Anonym sa...

Hei Solveig, dagens innlegg er lest.. Lunsj i løpet av uka? :)

Anonym sa...

Haha, akkurat som du nå skulle tippe hvem det var.. Anjaaa selvfølgelig ;)

Solveig sa...

Hei! Jeg skjønte faktisk at det var deg! Ikke mange andre å spise lunsj med i området. Hva med fredag?

mylen sa...

Hei hei.. jeg er her jeg også vet du :) Må jo lese... Du er veldig flink til å oppdatere..
Klem Mylen

Anonym sa...

Hei!

Jeg er innom å leser bloggen din ofte, flink til å skrivde du Solveig.

Ha en fin mandag.

Klem Aina (fra Ellingsrud)

Anonym sa...

Jeg er ikke så flink, skrive heter det ;)

Anonym sa...

Hei Piccolo.
Må innom å følge med av og til. Håper dere alle 4 har det fint i snøen....
Klem Sørlandet