23. feb. 2009

Litt mer svada...

Våknet opp til store nyheter i dag morges! Kasper ble født i natt. Gratulerer og velkommen til verden. Håper vi får hilse på så snart som mulig. Vi skal jo i bursdagen til Amalie på søndag da, så jeg regner med at lillebror er gjest også. Gleder meg!
Helgen har forsvunnet! Slik den alltid gjør. Synd at det skal gå så fort. Sander har startet på nye medisiner og er merkbart bedre. Ikke gøy med astma og masse medisiner morgen og kveld. Men, han har sovet hele natten uten hosting siden rett før helgen. Deilig for han det. Og for oss da. Men, mest for han. Han har vært så sliten stakkars. Liksom aldri helt uthvilt.
fredag var jeg på Latter og så Evolusjon med Merete, Verner, Gina, Morten og Kristin. Kristin var så snill og steppe inn som min date i siste liten da Petter måtte være hjemme med Sander. Showet var kjempe bra. Jeg er i utgangspunktet ikke spes fan av Dagfinn Lyngbø, men det var bra. Vi lo hele tiden faktisk. Avsluttet kvelden med middag på Fridays og en Strawberry daq. Mmmmmmmm :-)
På lørdagen dro vi ut på landet til Bjørn og Therese for å ake. Sander sin første dag med frisk luft på en uke. Shira og Syver (hundene) var også hjemme, til Sanders store glede. På kvelden var vi bare hjemme. Spiste biff og drakk solo.... (siklet mest på Petters rødvinsglass) og heiet på Alexander Rybak. Jeg hadde bestemt meg for å heie på Publiners, men det var før jeg hadde hørt om Alexander Rybak. Endret mening fort da jeg hørte han synge Farytails. Kjempe bra. For en gangs skyld sender Norge avgårde en låt med litt liv og rytme i. Nok ballader nå.
I går kom Elin og Noah på besøk. Vi koste oss inne med egg og bacon som vi hadde lovet Sander. Han elsker det! "Egg og bec" som han sier. Og så kakao og boller. Så taco. Så Non stop... så sengen. Mett som bare det. Noah sov i Sander sin vogn hele kvelden. Han liker seg virkelig godt der. Vi passet han her om dagen også. Da sov han i vogna til Sander hele kvelden da også. Han er så nydelig! Gøy at vi har vært så mye sammen i det siste. Sander er en skikkelig god fetter som hjelper til hele tiden. Passer på smokken og mater og triller. Og nusser litt da.
Ser potensialet til å bli en suveren storebror!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Solveig!

Jeg kigger ind forbi en gang i mellem - det er ligesom om, at du er lige rundt om hjørnet, så :)

Lyder til, at du er glad og lykkelig - det er dejligt at læse om!

Kram fra DK
Maria

Solveig sa...

Godt å høre Maria. Hvordan er livet i Køben? Håper vi kan sees der en gang. Jeg er glad og lykkelig ja :-) Klem klem