13. jan. 2009

Trenger litt hjelp!

Sander er har bursdag om en stund og jeg trenger noen tips til gave! Han har jo alt mulig. Jeg vil ikke gi han lapper og hint med noe vi skal gjøre osv.. jeg vil pakke inn en stor ting som han skal få på senga. Klær kjøper jeg hele tiden, så det gidder jeg ikke gi i gave fra oss. Men, hjelpe meg så vanskelig det skal være å finne på noe. Han har tydeligvis alt for mye.
Kan noen hjelpe meg med dette?

Bilbane har han nettopp fått. Fikk to fjernstyrte biler til jul. Har sparkesykkel, akebrett og ski. Åååååååå! Jeg tror nettopp jeg hjalp meg selv litt nå! Petter har nettopp kjøpt seg nye skøyter. Sander har så lyst til å være med å se på han eller å være med ut på isen da selvsagt. Kanskje vi kan kjøpe skøyter!! Å takk til meg selv, det var en kjempe idè! Men, jeg tar gjerne i mot andre tips også. Han kan jo få flere enn en gave?!
Vi er så dårlige på å kjøpe ting til han. Han får liksom aldri noe føler jeg. Så vi må kline til på bursdager!
Da er mitt neste spørsmål; har noen et tips til hvordan skøyter jeg bør kjøpe til en som er tre år? Bruker ca 24 i str. Muligens 25 med tykke sokker.

3 kommentarer:

Kristin sa...

Hei!

Lenge siden sist!
Måtte jo sjekke hva dette hverdagslivet var for noe.
Så fin blogg du har!!! Har ikke lest alt, langt derifra, men har da fått med meg det siste :) Så: gratulerer som tante og snart mamma til 2 :)

Og kanskje jeg kan hjelpe deg med det samme jeg titta innom... Ei på jobben snakka nemlig om noen skøyter som var flere størrelser i en for disse barna vokser jo så fort og sesongene er jo så korte :)Skall-skøyter heter/kalles de visst og de fungerer visst nesten som en slags slalomstøvel. Vet ikke hvor de hun hadde var kjøpt men har sett de på xxl www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=73071

Lykke til med bursdagsfeiring!!!

Klem Kristin (Lahaug

Anonym sa...

Skøyter er en topp gave:)

Minstegutten min fikk blant annet en Rorri-racerbil koffert til jul. Den inneholder Rorri racerbil og Maxi, liten bane som kan pusles sammen, juksedekk, oljekanner osv. Den er liten og hendig. Alt får plass i en liten koffert. Vi har også suplert med noen ekstra biler og figurer fra serien. Dette er en stoooor hit hos oss og helt genialt siden alt kan pakkes i den lille kofferten:)

Ikke noen dyr gave...men noe som blir lekt med:)

Vi kjøpte foresten trax-bilbane etter tips på bloggen din før jul. Det falt godt i smak hos begge gutta. Så takk for tipset:)

Klem fra Gullborg

Solveig sa...

Hei Kristin og Gullborg! Tusen takk for kjempe bra tips. Skøytene ser helt supre ut.
Rorri-kofferten skal jeg sjekke ut. Han fikk fjernstyrt Rorri til jul. Og en film. Han digger det. Så det var et bra tips.
Ikke sant bilbanen er kul? Vi har en i safari-farger, men dinosauruser på. Kjempe fin.
Og igjen, takk for at dere leser! Klem :-)