4. jan. 2009

Nyttårsfeiring i Nesbyen

Dagen før nyttårsaften pakket vi bilen og dro på hytta til Pål og Katrine i Nesbyen. Sammen med Anna, Mads, Moa, Lene, Morten og Sebastian skulle vi feire nyttår.


Vi hadde to kjempe koselige dager der. Nyttårsmiddagen var komponert av K og P, og da er det selvfølgelig vilt på menyen. Mmmmm, det er det gode på.

Sander fikk prøve stjerneskudd i mørket. Det var stas det.


Ellers var det ikke så mange raketter på oss. Vi hadde fire stjerneskudd delt på 8 voksne kl tolv. Ha ha... Men, det var veldig mange andre hytter med massevis av fyrverkeri, så vi fikk stemningen allikevel.
Første nyttårsdag reiste vi, sammen med Lene, Morten og Seb, til vår egen hytte i Ål. En liten time å kjøre. Hadde også to digge dager der. Sander strålte som en sol fra morgen til kveld. Ble mye gråt og mas i Nesbyen. Ble nok litt mye folk for han tydeligvis. Vi var ute og akte litt på dagen, men det var så kaldt, og da blir han fort kald i ansiktet og på bena. Men, han hylte av fryd nedover bakkene. Det gikk fort fort på snow racer med Morten eller Petter bakpå.. Det likte han.

M og P fikk lekt seg litt med Jarle (nabo-hytta, og mammas fetter) sin snøskuter.

Ellers bare flata vi helt ut som vi egentlig har gjort hele jula. Blir tøft med vekkerklokke på mandag! Puh!

Da vi kom hjem på lørdag kveld, pakket vi bort hele jula. Sander skjønte ingen ting da han stod opp i dag og treet og alle nissene var borte. Jeg elsker og pynte til jul, men det er helt greit å pakke den bort nå.

I kveld skal Petter og jeg ut å spise på en ny restaurant i Lillestrøm som vi har fått anbefalt, og så skal vi se Max Manus på kino. Gleder meg til det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varm lue?

Marit

Solveig sa...

Lua er helt fantastisk! Takk for fin gave. Jeg har brukt den nesten hver dag siden 1. juledag faktisk! :-)

Anonym sa...

Så bra at julegaven falt i smak :o) Du hadde jo ønske om luer fra Glasgow, noe a la denne, men så fant jeg denne før turen - så da var julegaven i boks :) Fine bilder forresten

Solveig sa...

Ha ha er det sant? Jeg skryter til alle at jeg har ny lue fra Glasgow. Der kan du se assa. Jeg farer med løgn. Men, fin og varm er den.