19. jan. 2009

Det komplette kaos!

For en dag! Våknet av Sander som har fått ørebetennelse i natt. Mor trakk det korteste strået og måtte bli hjemme. Igjen... Petter ringte meg 1,5 time etter at han hadde dratt hjemme fra, til jobben. Da hadde han ikke kommet lenger enn til Statoil på Furuset! Min bil har ikke vært i bruk siden torsdag og var fullstendig nedsnødd og igjenfrosset. Hadde time til ultralyd i dag kl 11. Bestilte på Majorstuaklinikken fordi det er så smidig vei midt på dagen når jeg jobber på Skøyen. Men, når jeg ikke skulle på jobb plutselig og hadde et barn hjemme, så forsvant all smidighet på et blunk. Stod opp ganske så tidlig. Kastet i oss mat og fikk forhånds bestilt en taxi. Sander synes det var så kult! Ikke jeg. Jeg var superstressa og trodde ikke på noen måte at vi skulle rekke å være der i tide. For et komplett kaos på alle veiene! Taxien kjørte oss til toget. Som var enda morsommere enn taxi... Men, ikke så lenge. Da vi kom til Grorud stasjon ville han ikke kjøre tog mer. Maste og gråt og ville av. Han var jo ikke helt i form heller da stakkars. Men, han måtte være med. Gikk av på National og tok en t-bane til Majorstua. Ingen fortau var måkt! Og vi hadde med vogn. Gud hjelpe meg så tungt det var. Petter møtte oss på venterommet.
Da vi kom inn og fikk satt oss ned begynte nervene å komme for fullt. Jeg ble så nervøs! Magen knøyt seg helt samme. Tenk om ditt og tenk om datt. Så kom legen og hentet oss. Hele følget ble med inn. Legen var bare helt super hyggelig. Gudskjelov. Jeg skalv i beina. Det er ikke så smooth i en "gynnis-stol" kanskje. Petter og Sander fikk være med inn og sitte bak stolen og se på skjermen sammen med meg. Så plutselig dukket det opp en liten krabat på hele 6,7 cm! Tenk at det ser ut som et helt ferdig menneske selv om den er så liten! Helt vidunderlig. Han kunne forsikre oss om at alt var bare bra og normalt. Så guffet han plutselig opp anlegget sitt og hjertelyden strømmet ut av høytalerne. Sander ble ganske forundra. Han ble vel enda mer forundra da vi sa det var babyens hjerte. Fikk ikke noen kommentar til det...
Vi fikk sitte på med Petter til Bryn hvor vi nesten måtte hoppe av i fart, fordi han skulle på et møte som nesten hadde begynt allerede. Så da sto vi der da, på Bryn. Snø over alt! Ingen mulighet til å komme oss ned på perrongen med vogn. Ikke et fortau som var måkt. Vi gikk og gikk, frem og tilbake. Stoppet den ene taxien etter den andre. Enten hadde den ikke barnesete eller så hadde den ikke plass til vogna. Til slutt kom jeg igjennom til Oslo Taxi. Fikk bestilt en bil som fylte alle mine krav. Sander var helt ferdig og sovnet på et blunk. Det ble en dyr tur helt ut hit, men det var eneste løsning. Da vi kom hjem sovnet vi på sofaen begge to. Anføtes... For en dag. Så mange timer med stress og kaos for en legetime på 15 minutter. Den eneste som burde vært hos legen i dag var Sander. Men, hans tur er i morgen... Håper det går litt lettere for seg...
Nå er jeg bare lettet og glad for at alt er bra med babyen. Og for at det var bare en inni der...

2 kommentarer:

mylen sa...

Stakkars dere - det var ikke riktig dag å ha legetime på... Så fint at alt var i orden og at det bare var en :-) Vet dere om det blir jente eller gutt da?

Solveig sa...

Nei, det er litt tidlig å si. Men, skal på ul på Ahus i slutten av februar. Håper vi kan se det da. Det er jo litt gøy å vite det da.