30. jul. 2008

Frustrerende telefoni

Jeg fikk en ny mobiltelefon til bursdagen min av Petter. Har bursdag i juni, men gaven kom litt sent i år, slik at jeg fikk den ikke før den 2/7. Jeg var med helt til Expert på Alnabru for å kjøpe den. Det er sikkert derfor det tok så lang tid i år. Alnabru er tross alt ganske langt unna da. Anyway.. jeg fikk en telefon som jeg synes er fin. Fikk nesten ikke prøvd den før vi dro på ferie. Da oppdaget jeg at det er noe alvorlig galt med den. For det første virker ikke kamera. Det er jo greit nok. Men, den blir så varm at jeg klarer ikke å snakke i den. Jeg får vondt i hodet og det prikker i fingrene når jeg holder i den! Dette er jo helt sjukt. Den stråler faktisk. Vi kom hjem fra ferie på søndag. Mandag etter jobb dro jeg rett tilbake til butikken for å klage på den. Der ble jeg møtt av en vegg. Det føltes i alle fall sånn. Hvis tlf kommer med feil i pakken, så må jeg komme tilbake innen 7 dager. Jeg kom etter tre uker. Og da er alt håp ute. Hjelper ikke at man har vært på ferie og forhindret fra å komme. Jeg kunne få sende inn en reklamasjon. Jeg ønsket da å heve kjøpet og prøvde meg med 30 dagers returrett i kjøpsloven bla bla bla.. Men, den loven gjelder ikke på telefoni!! Hvis jeg ønsker å få pengene tilbake må jeg sende inn tlf til reparasjon tre ganger med samme feil. Nå må jeg imidlertid vente i 3 uker på å se om den er blitt reparert. Hvis den fortsatt har den samme feilen, må jeg sende den inn på nytt for så å vente i tre uker til. Slik må jeg gjøre tre ganger.
Jeg har fått en lånetelefon da. Den er jo helt strålende. Polyfoniske toner og to-farget skjerm. Den er enda døvere enn den første telefonen jeg hadde i Spania i 98 liksom. Den kjøpte jeg i en mobilbutikk, "Movistar" som er ganske kjent der. Her hjemme ble den solgt på Rimi...
Nå er jeg helt stuck med denne idiotiske telefonen og jeg kommer ingen vei. Jeg er rett og slett helt maktesløs. Det er kjempe frustrerende. Det letteste er egentlig å kaste tlf og kjøpe en ny. Og den skal ikke kjøpes på Expert for å si det sånn. Jeg skal ikke kjøpe tlf der igjen i det hele tatt.

Sånn er det med den saken!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sånn var den teite Nokia 6300 tlf min også. Kameraet virka men den ble i overkant varm og spraket når jeg pratet. Etter rep på Nokia sa de den var så varm den skulle være, noe som er bullshit, og at de hadde byttet alle data.. Jeg solgte den på Finn jeg.. tok ca 5 min før den var solgt ;) Anjanjas

Anonym sa...

Ai, så kjipt! Jeg har akkurat bestilt meg en b-b-billig mobil på mpx.no. Liker ikke på bruke penger på mobil, dessuten faller den i bakken støtt, så jeg må ha en sånn klapptelefon for å beskytte den stakkars skjermen. Venter i spenning på at min Nokia 2760 Sandy Gold skal ramle ned i postkassen... :)
/Tone