28. jul. 2008

Ferien er over for denne gangI dag var det tøft å stå opp. Klokka ringte 6:00. Over tre uker siden sist jeg ble tvunget ut av sengen. Det var nesten helt umulig å få liv i Sander. Vi satt på badet og snakket litt om at han skulle tilbake i barnehagen i dag. Han begynte straks å glede seg, og ramset opp alle kompisene han ville leke med i dag. Riktig så gøy ble det ikke. Da han kom ned dit, var han den eneste ungen! Stakkars, han skjønte ingen ting. Hvor er barnehagen hen a? Det kommer visst ikke så mange denne uka heller, så jeg tror han får en ensom uke. Godt vi har fleksitid, så en kan levere sent, og den andre hente tidlig. Dette blir nok en lang uke for han.
Siste delen av ferien har vi vært på biltur. Forrige fredag reiste vi til Lillehammer med Katrine, Pål, June, Fredrik og Bendik. Bodde på Nordseter Sportell. Kjempe fin og stor leilighet. Rett ved et fiskevann og et basseng i kjelleren. Helt supert for oss. Lørdagen shoppa vi litt i Lillhammer og spiste ute. Søndag reiste vi videre til Lom. Fikk tre campinghytter nesten ved siden av hverandre. Rett utenfor var det er stor gressplen. Perfekt til kubb og badminton. Nå var vel denne plassen beregnet for campingvogner, men vi jobbet hardt og okkuperte hele plassen i den tiden vi var der. Satte opp badmintonnettet så fort vi ankom plassen. Spilte som gale hver gang det nærmet seg en vogn. Vi lagde oss en liten camp og kjøpte en kulegrill. Denne fungerte både til grilling av mat og som varmovn etter middagen. Vi satt ute til langt på natt begge kveldene og kosa oss med masse masse vin!
Tirsdag reist vi over Sognefjellet og ned til Hafslo. Inn kvarterte oss på noen nydelige (!) campinghytter som over hodet ikke var invadert av feite edderkopper. Hmmmm.... Jentene hadde panikk for å si det sånn. Litt shopping på Sogningen, bading, både frivillig og ufrivillig for noen, mye fiske og enda mer grilling.
Fredag gikk turen opp til hytta igjen. De andre reiste til Beito. Sander gledet seg sånn til vi skulle kjøre båt. Trodde nok det var Marius som skulle kommer å hente oss. Han har meget begrenset erfaring med dette... Han fikk helt sjokk da bilen vår fikk være med inn på båten. Til og med alle campingvognene og lastebilene fikk være med inn. Makan til båt!
Vi avsluttet ferien med en helg på hytta med mamma og pappa. Over 30 grader på nesten 1000 moh er ikke så aller verst. Fikk oss en fin fjelltur hvor Sander gikk 2,5 km i ganske kuppert løype. Helt alene. Var veldig stolt da! Han fikk en del skryt for å si det sånn :-)
I går var vi en tur på Ekeberg for å kikke i teltet. Ikke noe å skryte av egentlig. Møtte mange kjente da. Det er alltid hyggelig.
Nå kommer vel de neste dagene til å bestå av klesvask tenker jeg. Gleder meg allerede til helgen igjen.
Og så er det jo "bare" 8 uker til neste ferie. Da er det Egypt med Morten, Caroline og Amalie. Det skal bli helt fantastisk.
Ha en fin dag videre i varmen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flink han er til å gå!

TL