20. jul. 2009

Litt oppsummering

Her hjemme går dagene litt saktere nå. Ikke så mye som skjer og da heller ikke så mye å skrive om. Jeg venter og venter. Ikke så lenge igjen akkurat. Men, mens alle er på jobb eller på ferie så blir dagene lange her hjemme alene. Jeg shopper litt, rydder, vasker, sover, rydder, vasker og rydder litt igjen.
Har lånt sesong 1 av Beverly Hills, new generation av Marit. Moro å se igjen Brenda og Kelly på West Beverly High. Denne gangen som ansatte ved skolen. Jeg har også lånt hele første sesong av Lipstick Jungle. Den skal jeg begynne på snart. En dag jeg får tid.... Ha ha...
På lørdag hadde vi Bjørn og Therese på besøk vi spiste middag sammen og de hadde med seg en film. Slumdog millionair. Kjempe bra film. Var litt redd det skulle være en skikkelig Bollywood film med mye dans, sang og farger.. Men, det var det ikke i det hele tatt. Veldig annerledes film. Kjempe bra var den! Anbefales.
I dag har jeg vært til atter en kontroll hos legen. Alt er fortsatt bare fint med babyen. Og med meg da. Jeg går fortsatt ned i vekt, men ikke sånn at det har noe å si for barnet da. Vet ikke hvorfor det er sånn. Skal på ny sjekk igjen på mandag, så da får vi se hvordan det har gått. Hadde gått opp 10 kilo frem til sommerferien. Nå smyger jeg stadig nedover. På forrige mandags kontroll var jeg på 8,5 og i dag på pluss 8. En halv kilo minus i uka. Det er ikke helt sånn det skal være da. Men, det er ingen fare akkurat. Babyen får det den skal ha. Jeg spiser mat, men ikke så mye. Føler meg mett hele tiden. Har jo magen sånn ca oppunder haka. Føler jeg i alle fall. Jeg er liksom mett hele tiden. Magen har sunket en del. Så det er lettere å puste nå. Men, den er hard som stein. Ikke mye mer plass der inne nå. Håper det kan skje noe snart. Formen er toppa den altså, det er ikke det. Men, jeg kunne tenke meg litt sommer uten denne magen også. Det hadde nok vært deilig.
Jeg må jo si at jeg har vært veldig heldig. Både denne gangen og med Sander. Jeg har ingen plager i det hele tatt. Ikke bekkenløsning. Ikke vann i kroppen. Ikke sliten og lei. Det har jo gått som en drøm nå igjen. Det er bare det at 40 uker er veldig veldig lenge..... :-)

I dag fikk jeg høstens H&M katalog i posten. Veldig mye fint. Kan jo bli en dyr uke fra sofakroken det.... Får prøve å holde igjen litt. Har ikke shoppet så mye til meg selv i det siste akkurat. Så det kan godt hende at jeg kommer inn i en modus som sier at "jeg fortjener det tross alt etter så lang tid...." osv.

I løpet av uka skal vi se å få fikset litt her hjemme også. Skru sammen sengen til babyen. Pakke ferdig bagen til sykehuset. Vaske babytøyet og sengetøy osv. Har jo ganske mye tid til det.

Sander har fått et par nye filmer i sommer, så han flater rett ut etter barnehagen. Tøft å være tilbake igjen, så han er så sliten når han kommer hjem. Kung Fu Panda og Bolt går om hverandre her. Og Villdyr selvsagt. Jeg kan alle replikkene i de filmene på rams snart. Han elsker de fortsatt, så jeg skal nok se og høre de en god stund til.

Bleieprosjektet går som en drøm. Vi er så og si i mål nå. Han har bleie på om natten. Men, den er alltid tørr når han står opp. Han vekker meg på natten hvis han må på do. Det er vel strengt tatt ikke nødvendig å ha den på om natten heller. Kjempe flink er han. Og det er så deilig å slippe bleieskift. Enn så lenge.....

3 kommentarer:

Mylen sa...

Lykke til med fødselen. Du er ganske rolig synes jeg ;) Jeg hadde ikke vært så rolig, du har ikke pakket bagen engang?? Det er kanskje fordi det er andre gang??

Kos deg med stillheten, det er ikke lenge til den er borte vet du :)

Gleder meg masse til å se den lille jenta.. Klem

Solveig sa...

Hei! Jeg er helt lugn jeg ja. Bagen er vel nesten klar nå. Nå er det bare senga som gjenstår. Den må bare skrus sammen igjen.. Men, det går fort da. Ellers prøver jeg bare å få tiden til å gå egentlig. Formen er jo så bra så det er ikke noe stress. Tro meg, jeg var ikke så rolig på denne tiden forrige gang. Nå vet jeg jo liksom hva som venter meg, så da er det ikke noe stress. Får bare håpe det kommer ut en som er like rolig og snill som Sander. Og som elsker å sove hele natten igjennom fra dag 1!! Ha ha... skal vel noe til å få to sånne. Alt bra med dere da? Nyter ferielivet?

mylen sa...

Det skal vel mye til å få to barn som begge sover hele natten fra de er født?? Da er du hvertfall utrolig heldig.. Jeg syntes veldig synd på meg selv når Mille var fra 1 mnd-til ca 4 mnd - syntes det var mye styr om natten, helt til jeg har fått høre hvordan min kusine har det nå (William på 7 mnd.. Alle barn er forskjellige..

Vi kom hjem fra Budor nå i dag, og hadde tenkt å dra på Langåra i morgen. Men tror jeg sender gutta, også blir jeg og Mille en ekstra dag hjemme- er litt hjemmekjær nå merker jeg. Mulig vi reiser etter på lørdag.. Nyter ferien da :) Har to uker igjen.. :-)

Når er termin?
Skal du settes igang? Hørte Petter sa noe om det?