27. jul. 2009

Klagesang

I dag har jeg bare lyst til å klage litt. Det er ikke ofte jeg har gjort det i denne perioden. Men, i dag føler jeg ikke for noe annet. Nå vil jeg bare sitte her å vente til noe skjer. Det er ikke så lenge til uansett, så jeg trenger ikke vente så lenge. Skal på Ahus på onsdag kl 09:00. Da skal jeg settes i gang. Det er deilig å vite at det er to dager til det hele er i gang. Kan jo ta opp til tre dager før babyen er ute, men det er i alle fall en prosess som er satt i gang. Jeg er kjempe sliten i dag.
Har vært på farten hele dagen føles det som. Vasket bilen utenpå og inni. Nå skal Petter snart ut å sette inn bilsetet. Så har jeg vært innom et verksted og ordnet opp i noe. Uinteressant...
Handlet og laget middag til gutta. Nå har vi flata ut alle tre. Sander har kjedet seg i barnehagen i dag. Gutta hans har fortsatt ikke kommet tilbake fra ferie. Så han og en annen hadde lekt "ansiktsmaling". Dvs med tusj, ikke maling. Hadde nok et ønske om å bli en tiger, men ble stoppet i tide. Nesten... Han ser ikke ut. Han skal bade lenge i dag for å si det sånn. Må skrubbes hardt.
Jeg har gjort klar vuggen og vogna i dag. Hadde egentlig tenkt å ha vuggen i stua og sprinkelsenga på rommet, men vi har ikke helt energi (jeg har ikke....) til å skru den senga sammen. Så vi dropper det. Blir vugge nede på soverommet i stedet. Vogna tar vi jo med inn uansett, så da kan den brukes til soving på dagen inne også. På denne parketten er det meste lov. Så da er trilling lov også. Sander har jo gått på ski inne og leker med biler hele tiden. Så vogna skal nok ikke klare å gjøre det noe verre enn det allerede er.
Ellers har jeg vasket og kokt en hel del ting og utstyr. Og kastet masse som jeg ikke gidder å bruke om igjen. Puh! Nå fikk jeg det til å høres ut som om jeg har holdt på i et kjør i dag. Det har jeg ikke altså. Men, jeg er sliten. Veldig sliten. Og det må være lov nå. Sover gudskjelov hele natten fortsatt, så jeg får masse hvile. Men, alle mulige sovestillinger er vonde. Magen er så full nå at den nesten spekker. Klarer ikke bøye meg ned nesten. Burde nesten tatt et bilde av den. Helt sjukt. Takk og lov for sommer og Birkenstock. Jeg hadde ikke fått på meg skoene alene om de skulle knytes.
De nye fra Munck må bare vente en ukes tid. De er så fine!!! :-)
Men, ryddig som jeg er så klarer jeg å få tak i alt som ligger på gulvet allikevel. Det er ikke noe problem. Og med en tre-åring i huset, så er det en del biler rundt her kan man si. Har tenkt på at jeg burde skaffe meg en sånn "plukke-pinne" som park og idrett har. Sånn som man plukker søppel med i parker. Det hadde vært noe å skaffe seg. Da hadde livet vært mye enklere.
I morgen skal jeg på ukens kontroll hos fastlegen. Blir spennende å se om jeg har gått opp litt. Eller enda mer ned. Spiller jo egentlig ingen rolle nå. I og meg at jeg skal på Ahus dagen etter.
Nå går jeg tilbake til hvilingen. Skal bare gjennom dagens runde med Kung Fu Panda!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner hvordan du har det, Solveig!!

Jeg gikk 12 dager over med nummer to og trodde jeg skulle bli gal før det endelig ble action på ABC:)

Pass på deg selv så godt du kan.Masse lykke til:)

Klem, Gullborg

Solveig sa...

Tusen takk. Jeg er glad for at jeg slipper å gå på overtid. Skal settes i gang i morgen. Sprøtt å vite når det skal skje egentlig. Skal bli deilig å bli ferdig nå. Fortsatt god sommer til deg og dine! Klem S :-)