22. jul. 2009

Lille sjørøver

I dag er det sjørøverdag i barnehagen. Godt de underholder de få som er der. Det er 10 barn der denne uka. Normalt er de 71.... De er utkledd som sjørøvere. Skal spise Kaptein Sabeltannsuppe (fiskesuppe...), bygge et skip og males som røvere i ansiktet osv.

Jeg får jo litt dårlig samvittighet for at han må være der, nå som det ikke er noen andre der omtrent. Men, han har det jo så gøy. Han blir fortsatt sur om jeg kommer og henter han for tidlig. Han vil helst være sist. Som alltid. Jeg bør vel egentlig bare legge den samvittigheten til side og nyte stillheten her hjemme i mens.


5 kommentarer:

Ida sa...

Hei! Måtte inn på bloggen din og se om det var kommet noen baby hos dere:) Ikke lenge igjen nå! Synes du høres veldig rolig ut til å være så nær...

Jeg gikk ut i permisjon i går, så nå er det maks 5 uker igjen å vente for oss. Kjenner at det kan bli noen lange uker. Alle andre er jo på ferie eller jobb... Så du får si fra om du vil finne på noe:) klem Ida

Moderen sa...

Hei Solveig! Følger med jeg også.. Er vel strengt tatt på tide at babyen kommer! Ikke koselig å høre at du går ned i vekt, men får håpe at babyen får i seg det den skal likevel. Siden du går ned i vekt, så sjekker de vel alt grundig på sykehuset og setter i gang en fødsel ganske snart om du går på overtid? Lykke lykke til med fødsel og ny baby, det er så koselig att =)

Solveig sa...

Ida: Endelig er du er permisjon ja. Er formen din fin? Når har du termin igjen? Dagene går jo litt sakte, men jeg orker liksom ikke å gjøre de helt store sprellene heller. Jeg vil gjerne trille turer så snart babisen er ute!! Det hadde vært kjempe koselig.
Ragnhild; jeg blir satt igang på onsdag om ikke noe har skjedd innen det. Det er deilig å vite. Så da er det maks 6 dager igjen. I alle fall til det er i gang. Det kan vel ta litt tid før den er ute når man blir satt i gang da. Opp til tre dager fortalte de meg. Får ikke håper at det tar så lang tid da. Jeg gleder meg veldig nå. Har jo ikke vært med på en fødsel på vanlig møte før, så det skal bli ekstra spennende! :-)

Kristin sa...

Ønsker deg masse lykke til & krysser fingrene for en god opplevelse denne gangen :-)

.. og så må du ikke slutte å skrive. Håper du får litt tid til det også, hvertfall etterhvert.

Klem fra Kristin

Anonym sa...

Hei Kristin! Jeg skal nok få skrevet en del. Håper jeg da... Takk for lykke-ønskninger. Jeg trenger det! :-)