15. des. 2010

Sunday people

Opp i otta (!) Karianne og Tom var tidlig på'n. De gikk opp til Time Square. En times gange ca. Vi var litt senere oppe. Tok taxi opp og møtte de der. Frokost på Europe Cafe. Pannekaker med lønnesirup og fersk frukt. Juice og kaffe. Mmmmmm. Stor shopping til barna på Toys'r'us. Delte oss litt. K og T dro på Tommy Hilfiger osv. Måtte gjøre unna det siste før de skulle reise. Vi myste rundt. Var på M&M store, gikk og gikk. Kjøpte ny koffert...Dette så vi på veien; Ed Sullivan Theater (David Letterman), Radio City, Gordon Ramseys Restaurant, Rockefeller Center med den store julegranen, skøytebanen, 5th avenue med Fendi, Louis Vittuon osv. Shoppa masse til Nora på GAP. Så tilbake til Time Sqaure. Lunsj på Bubba Gump Shrimps. Utrolig god mat og kjempe kult sted. Alt, da mener jeg ALT, var effekter fra filmen. Menyer på bordtennisrekkerter, "RUN FORREST" skilt om du ville ha tak i servitør osv osv. Må sees. Og smakes. Reker i alle varianter! Nydelig! Best av alt: Forrest Gump quiz ved bordet! Svarte rett på alt selvsagt!

Gikk til Macys igjen. Så på irske puben igjen. Tok taxi til hotellet. Karianne og Tom hentet baggasjen sin på rommet vårt. Så reiste de hjem. Vi tok taxi opp til 60 street. Gikk en tur i Central Park. Tok bilder uten for inngangen til Central Park Zoo. Hadde lovet Sander det. (Villdyr og Madagaskar filmene.)
Gikk 5th avenue ned til Time Square. Kikket på juleutstillingen i vinduene på Bergdorf Goodman. Kunstnerisk! Spiste middag på en skikkelig amerikansk restaurant. Famous Daves BBQ http://www.famousdaves.com/
Hvis du liker spear ribs, er dette stedet!

Gikk litt rundt igjen. Innom Magnolia Bakery. Så gikk vi på comedy club. Den het HA! Comedy Club. 5 ukjente komikere. Utrolig morsomt! Vi lo og lo. Følelsen av å være på en fritidsklubb. Det var ikke en bar/pub men et lokale med sorte vegger og sort gulv. Stoler utover og en liten scene. Det var det. Men, kjempe gøy. Anbefales!

To trøtte tryner som satte seg i taxi den kvelden.

Ingen kommentarer: