15. des. 2010

The city of blinding lights

Turen til New York er gjennomført. For en opplevelse! Skal du til New York på en langhelg-visitt slik som oss, ta en titt her. Vi fikk veldig mye ut av den altfor korte tiden vi var der. Vi var effektive, uten å stresse.

Reisen torsdag: Fly fra Gardermoen via Island til New York (JFK). Flyet gikk fra Oslo 14:05. Var på JFK kl 18:00. Rett gjennom kontrollene, og fikk baggasjen med det samme. Rett inn i taxi og til hotellet. Var på hotellet i 20-tiden. Gikk veldig raskt og fint.

Vi sjekket inn på The Gem Hotel Soho. Adr 135 East Houston Street - 2 Avenue. Helt ok hotell. Bra beliggenhet. Rene og pene rom. Veldig hyggelig personale. Kan anbefales. Etter å ha slengt inn baggasjen på rommet. Fresha vi oss litt og gikk ut med det samme. Rusla rundt i området. Denne torsdagen var det Thanksgiving og veldig tomt alle steder. Vi fant en superhyggelig liten Columbiansk tapas bar. Bestilte litt mat og tok noen øl. Gikk tilbake til hotellet og la oss ganske tidlig. Småbarnsforeldra hadde da vært oppe i maaaaaange timer!

Følg neste innlegg og les om dag 2 fredagen.

Ingen kommentarer: