8. nov. 2010

Livet er en fest...

...i alle fall den siste tiden! Mitt liv som "bare" småbarnsmamma, gressenke, jaktenke, fiskeenke og husmor har blitt satt på hold. Jeg er stadig på fest. Den ene morsommere enn den andre. Nå er jeg sliten og skal ha en pause frem til julebordsessongen setter inn for fult. Åååå så gøy det har vært i det siste. "Halloweenfest", "18 damer på middag på onkel Donald-fest" og nå på lørdag "Reunion-ungdomskolen-fest"!
Det som er så fantastisk morsomt med reunions med folk fra barndommen/ungdomstiden er jo at man helt glemmer at man ikke har sett hverandre på evigheter. Fra første stund var stemingen i taket og alle pratet og lo som om vi så hverandre i går. Minner strømmer på fra en herlig tid som fjortis. Ingen har forandret seg i det hele tatt.... hehe... alle ser like unge som freshe ut! Joda... alle sammen!

Jeg er så glad for at vi har denne tradisjonen i vår "gjeng". Hvert femte år. Gleder meg allerede til neste gang vi skal sees igjen.
Vi er en helt suveren gjeng. Vi har hatt en toppa tid som barn/ungdom sammen og vi kan faktisk møtes igjen med en smil og mange klemmer etter så mange år. Helt magisk spør du meg!

Ingen kommentarer: