25. okt. 2010

Hadeland GlassverkPå lørdag var vi på familieutflukt med Therese og Bjørn. Vi dro til Hadeland Glassverk.
Vi har lenge tenkt på at vi burde ta turen dit en gang. Vi kjører forbi der når vi drar på hytta, men da finnes det aldri tid til å stoppe. Det som fikk oss til å komme oss dit endelig, var et tv-program... Både Therese og jeg hadde sett på Åndenes Makt... Det spøker visst i noen av bygningene der. Men, det var hverken spøkelser eller Hadeland-glass som dro oss dit. Nei, det var verdens nydeligste interiørbutikk. Interiørhuset!Sååå masse fint! Masse Lexington og andre godbiter. Halvor Bakke Design, Odd Molly etc. Jeg kjøpte litt småtteri. Vi tok oss en liten pause i Bakeriet. Nydelig sted. Kakao og kjempe god boller/solskinnsboller. Vi fikk til og med kjøpt to julegaver mens vi var der. Ikke verst. Har nå 6 julegaver i boks. Det er deilig det. Og en luke på Sanders kalender.
Vi snakket med hun som driver Interiørhuset. Der var jo mediumet på besøk i tv-programmet. Hun kunne fortelle oss at det var spøkelses-fritt hos henne nå. Men, i bakeriet var det fortsatt "aktivitet".

Men, det aller beste med dagen; SALG!!! Vi hadde så flaks! Salget startet den dagen vi var der.

Vi fikk også med oss en glassblåser-show. Spennende å se hvordan de lager glassfat. De lagde et kjempestort og flott fat mens vi så på. Deretter hadde de auksjon på fatet.Dette anbefales virkelig som en lørdags- eller søndagsutflukt for hele familien!

Ingen kommentarer: