17. nov. 2010

Jul i sikteJulen nærmer seg med stormskritt! Er det ikke herlig? Jeg gleder meg som alltid i massevis. Har allerede kjøpt inn 11 av julegavene. Har mange igjen, men er på god vei. Gleder meg spesielt til denne julen. Skal feire denne hjemme i egen stue. Til og med første juledag skal holdes på hjemmebane i år.
Gleder meg til alt som skal lages, bakes, forberedes og pyntes. Kjøkkenet er ferdig malt, så der blir det ekstra hyggelig å pynte i år.

Nå er det bare en uke igjen til take off. New York here we come! Det blir nok en del julegaver der i fra også. Og kanskje noe ny julepynt til huset. Er det er sted man finner julepynt, så er det vel nettopp i Amerika! Mulig jeg kommer hjem med blinkende rådyr med tilhørenede slede. Stor nok til å dekke hele taket og alle våre rekkehus-naboer tak. Syngende juletrær og flashende dørdekor. Godt vi kan ha med litt ekstra baggasjenvekt hjem fra over threre.

Nei, takke meg til norske tradisjoner. Jeg forbinder jule med ro og fred. God lukt i huset. Masse tente lys og kosebukse morgen og kveld.
Det skal bli deilig med 10 dager fri med mann og barn over jul og nyttår.
Med både tur til NY og juleferie i desember, blir det ikke mange arbeidsdager igjen dette året.

Ingen kommentarer: