10. jan. 2010

Hverdagen er i gang igjen


Hverdagslivet er i gang igjen. Julematen er byttet ut med vanlige middager. Tirader av selskaper er byttet ut med sofaen, lesing (for min del...) og PS3 (for Petter og Sander sin del...) Sander har dilla på pc-spill og PS3 (Bolt...) På pc er han skikkelig flink. Tusler inn på pc-rommet, skrur på pc'en, setter inn spill, kommer seg inn på det han vil. Helt uten hjelp. Har blitt skikkelig flink!

Vi øver på bokstaver om dagen også. Han har blitt flink. Han vet og mamma og han selv deler bokstav med både Superman, Spiderman og Star Wars. Blir ikke bedre enn det. Han holder lenge på en bokstav, mens han tenker... Eeeeeeeeeeeeee - Elin!!! Tante Elin har E. Jepp, det er rett. Så plutselig kommer det: D - d - d - d - DONKEYBOY! Mamma, Donkeyboy har D! Å du herlige prinsen min. Du har rett og jeg er varm om hjertet! Haha... skal ikke så mye til.


I går var vi på middag hos Stefan og Lene. Det hadde rett og slett planlagt en fem-retters til oss. Nydelig!! Forrett nr 1: Dadler, surret inn i bacon og stekt i ovn, servert med mango. Fantastisk! Forrett nr 2: Røket laks i lefse, med Snøfrisk Dill og salat. Forret nr 3: Hjemmelaget fiskesuppe. Hovedrett: reinsdyrgryte med hjemmelaget potetmos og brokkoli. Dessert: Sjokoladekake med smeltet firkløver over, is og varme bær! Jeg var så mett så mett.... Åh, det var så nydelig. Alt sammen :-)

Hadde en kjempe koselig kveld.


I dag har Petter og Sander vært på kino og sett Pelle Politibil. Sander syntes den var så bra og at Pelle var skikkelig tøff.

Nå er det snart kvelden her. Ble sent i går og tidlig opp i dag. Må hvile meg opp til en ny uke nå.

Nyt resten av søndagen og ha en fin uke alle sammen! Klemmer i fleng på søndagskvelden :-)

Ingen kommentarer: