21. apr. 2008

Det var latter det var sang... med J.A.C.K.SDet skal egentlig godt gjøres å samle kun morsomme mennesker på et og samme sted. Spesielt 10. Men blandt mine venner er ikke dette et problem. Jeg har hatt en helt fantastisk helg, takket være JACKS.... :-)

Vi har vært på fjellet i strålende sol fra morgen til kveld. På lørdagen satt vi oss ut i solveggen foran hytta med frokosttallerken i fanget. Og der ble vi sittende til halv åtte på kvelden.. fortsatt i bare singleten. My god så nydelig. Viña Rosada, kaffe & Baylis og masse masse latter og bra humor. De gravide lot seg ikke stoppe, men hadde fylt sekken med munkholm, alkoholfri cider og vin. Er ikke det bare det beste som finnes? Ellers har helgen vært pakket full med god mat, masse masse....vin, mye høylytt diskusjon, et aldri så lite stand-up show midt i natten ....haha... :-) og en liten porsjon hjernetrim.

På vei hjem i går hadde jeg helt vondt i magen etter så mange timer med latterkrampe. Takk alle sammen for en toppa helg med topp-folk! :-)

Ingen kommentarer: