29. mar. 2010

Påske, oppussing og M&M

Påsken har kommet og alle har fri! Petter er i gang med oppussing. I love it! Han hater det. Han er kjempe flink og jeg gjør alt jeg kan for å skryte av han. Det er gangen som pusses opp nå. Så snart han er klar med den, skal Noras nye rom og Sanders nye rom innredes. Det gleder jeg meg til. Rommene er ferdig malt. De skal bare innredes. Herlig! Har mange planer i hodet. Tror det blir veldig fint hos begge to. Sander gleder seg veldig til nytt rom også.

Men, alt er ikke bare lykke her nå. Påsken fikk et tøff og trist start. Petter sin gode venn Morten har vært utsatt for en ulykke. Han ligger nå på Ullevål og er hardt skadet. Petter er mye på sykehuset på besøk. Vi holder tommelene opp og håper hardt på det beste. Føler så veldig med Maja. Hun har det ikke lett nå. Morten får den hjelpen har trenger på sykehuset og støtte fra venner og familie. Men, det er vel så viktig å støtte Maja i en svært tung tid. Jeg vet at hun hadde vært den første til å slippe alt hun har i hendene for å hjelpe sin neste. Dermed fortjener hun så mye tilbake. Vi tenker på de hele tiden. Petter er mye på besøk. Utenom det, kan vi ikke gjøre annet enn å vente. Og håpe på at dette går bra. Og det gjør det!! Det må det!!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=585755

Vi kommer uansett til å reise noen dager på hytta sammen med Elin, Ilan og Noah.
Håper på sol både i løypa og i hytteveggen.

Vi har somlet bort laderen til kameraet. Det er helt krise! Jeg har ikke tatt bilder på lenge. Sander sin bursdag gikk forbi uten et eneste bilde i år. Nora vokser jeg så stor og nydelig og jeg har ikke tatt bilder!!! Håper jeg finner den før vi reiser på hytta da. Mamma og pappa er i Østerrike og står på ski. Første påsken på hytta uten dem. Blir rart. Mamma angrer seg litt, så dette blir helt klart hennes siste påske på noe annet sted en på hytta si. De reiser alltid i vinterferieuka. Går nok tilbake til den gamle ordningen fra 2011.

Nå kommer Petter snart hjem fra Ullevål. Har med en film til oss tror jeg. Ville se 2012. Han leide "Vegas" i går. Kjeeeeeeedelig. Ingen av oss likte den. Håper på bedre film i dag. Var med Marit og så The Blind side her om dagen. Nydelig film!! Anbefales.

Ha en ellers fin kveld alle sammen.

Morten og Maja: Vi tenker på dere hele tiden! Stå på! Vi skal gjøre det vi kan for å støtte dere gjennom en vanskelig tid. Gode venner som dere fortjener det aller beste. Bare vent! Før dere aner det er dere tilbake på en ny topp. Eller en ny bre. Eller og utforsker nye terreng. Ta vare på humøret og øyeblikkslykken Maja. Det er ditt sterkeste kort!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker dere en kjempefin påske!! ..og sender noen gode tanker til vennene deres Morten og Maja..
Klem BarcaTone

Maria sa...

Takk Solveig :) (Og takk til BarcaTone) Varmer å lese :) Det er vanskelig nå.. Nye utfordringer hver dag, og fler blir det nok. Må bare være sterke for morten, han har det værst. Setter veldig pris på besøkene til Petter og Sittern. Koselig med "gamle" fjes:)

Stor nattaklem meg