4. des. 2009

Turister i Drøbak


Elin, Noah, Nora, Sander og meg selv var turister av høy klasse på mandag. Vi dro nemlig til Drøbak. Byen var så fin og julepyntet. Sander hadde nok teateret fra dagen i forveien friskt i minne. Han trodde nemlig vi var i Skomakergata! Det kunne jo nesten se sånn ut. Utrolig koselig. Har du ikke fått julesteming enda? Stikk innom Drøbak!
Startet dagen med en liten lunsj på Peppes. Etter lunsj med tre barn, så det ut som om vi hadde bombet hele området. Hahaha.. Sander og Noah fikk nisseluer og ballong.


Vi gikk så videre til Drøbak Akvarium. Sander fikk se på alle fiskene og alt det andre som bor under vannflaten rett utenfor. Kjempe spennende.


Ferden gikk så videre til Julenissehuset. Herlig stemning der inne. Og så mye fint! Sander fikk velge seg en ting der inne. Han valgte en glasskule med snø inni som man rister på. Veldig fin.Avsluttet dagen med familiebesøk i byen. Var på kaffe og kaker hos Sigrid og Gaute og barna deres. Veldig fin dag og kveld. Kommer snart tilbake til denne nydelige staden.


Ingen kommentarer: