21. apr. 2009

Vondt i ryggen!

I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Jeg er så trøtt nå. Søvnproblemet kommer som følge av skikkelig vondt i ryggen. Det er helt nederst i korsryggen og så går det nedover i det ene benet? Noen som kjenner seg igjen og kan gi meg noen tips? Jeg vet ikke om det er bekkenløsning, fordi det har jeg aldri hatt. Jeg vil helst stå hele dagen. Når jeg kommer hjem fra jobb på ettermiddagen vil jeg helst bare hvile meg litt på sofaen. Men, jeg sliter også med "restless legs" og klarer ikke ligge stille med bena, så det utgår for det meste. Nå begynner jeg å bli ganske så sliten faktisk. Jeg jobber 100 % da, og det tar på litt det også. I og med at jeg sitter hele dagen. Jeg prøver å være flink til å gå mye og røre på meg, vekk fra pulten. Men, det er ikke så lett å finne tid til det hele tiden.
Håper det går over snart da. Eller kanskje det bare blir verre etter som jeg blir tyngre. Puh! Dagens klagesang fra meg til deg :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei

Høres nesten ut som noe med isjas-nerven. Det går ofte ned til benet fra korssyggen. Ta deg en tur til kiropraktor - det funket for meg. God bedring :) Marit

Solveig sa...

Hei! Vært på fysio på jobben i dag. Det hjalp. I går var jeg veldig aktiv hele dagen. Satt ikke så mye på jobb og da ble det bedre allerede. Det er nok som du sier ja. Han trodde nok det var en nerve som lå litt i klem. Er i alle fall glad for at det ikke er bekkenløsning. Skulle hatt heve og senke pult. Det hadde vært noe. Så kunne jeg stå hele dagen.