6. jul. 2010

God sommer og god ferie!Snart er det ferie! Å som jeg gleder meg. Ikke det at jeg har så stort behov for ferie altså. Men, det er jo hyggelig å reise på tur med familie og venner om sommeren. Jeg har jobbet i litt over fem uker nå. Ikke akkurat sliten....men det skal bli godt enn då...

Solen skinner fra skyfri himmel og det regner jeg med at den har tenkt til å fortsette med. Vi skal på mange morsomme turer, som blir ekstra hyggelige med fint vær. Er der ikke alltid slik da? Vi er opptatt av vær her i det kalde nord. Lange og mørke vintre gjør det jo slik at vi stråler om kapp med sola når den viser seg frem.

Hva forbinder du med sommer og med ferie? Jeg tenker på sol, grilling, sjø og fjell, hvitvin, rosèvin, reker, uteleker og aktiviteter, lange kvelder ute med venner, skravling på terrassen med vin og kos, is og jordbær pluss masse masse mer. Alt dette skal jeg nok klare å dekke i løpet av de fire neste ukene.


Første del av ferien skal tilbringes i Falkenberg. Dit skal vi sammen med Stefan, Lene, Linus og Tilde. Kose oss i sommeridyll-byen, gå på barneteater, stranden og ikke minst LISEBERG!! Sander teller ned dager i ett kjør. Han planlegger og avtaler med seg selv hva han skal kjøre når vi kommer dit. Gleder meg veldig til at han skal få oppleve det. Nå har han gledet seg såååååå lenge. Blir veldig spennende.

Senere i sommer skal vi på Hunderfossen. Det gleder han seg også veldig til. Da sammen med Karianne, Tom, Julie, Linnea, Merete, Verner og Birk. Blir veldig moro!! Her også planlegger Sander hva han skal gjøre og ikke gjøre.
Han har to foldere som han blar i. En fra Liseberg og en fra Hunderfossen. De henger nesten ikke sammen lenger. Godt brukt for å si det sånn!

Det er så gøy at han har kommet til den alderen hvor han virkelig gleder seg til ting. Og ønsker seg ting. Og da er det ekstra gøy å ta han med på det også. Han fryder seg jo!

Dette blir nok en veldig bra sommer. Skal prøve å oppdatere litt underveis.

Ha en riktig god sommer og kos deg på ferien din!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi skal også til Hunderfossen i år! Jeg gleder meg veldig da jeg ikke har värt der siden jeg var typ 10år selfv. Skal bli veldig moro å vise barna:-)
Klem Lin

Solveig sa...

Jeg har heller ikke vært der siden jeg var barn selv. Skal bli gøy det. Sander er jo nærmere 4 og et halvt nå, så jeg tror det passer perfekt. Hvor gamle er gutta dine? Når skal dere dit?