12. apr. 2010

Life goes on!

Påskens hendelse sitter litt i kroppen enda. Men, det går jo selvsagt veldig mye bedre med oss. Vi har ikke vondt i kroppen lenger nå. Armene mine er bedre. Bare litt igjen i venstre arm nå. Bagateller... Sander er litt til og fra. Faller litt ut og tenker. Men, det går stort sett veldig fint med han også. Nora er lykkelig uviten og like blid!

Jeg er så glad for alle gode venner og familiemedlemmer vi har. Det har virkelig ikke manglet på støtte og hjelp! Tusen takk!!! :-)
Massevis av telefoner og sms'er om tilbud av barnepass, "glad i dere" / "Vi tenker på dere"-meldinger. Tilbud om hjelp til å tømme bilen som fortsatt står på Hønefoss (Petter skal dit i dag...) Så mange som faktisk slapp alt de hadde i hendene og sto parate til å hente oss på sykehuset. Elin som handlet inn til oss til en hel påske. Vi kom jo hjem til tomt kjøleskap og påskestengte butikker. Og ikke minst for alle middagsinvitasjoner!! Vi farta rundt hver kveld i påskedagene til en ny middag hos gode venner! Tusen takk :) Og ikke minst takk for så hyggelige kvelder.
Onsdag kveld - da vi kom hjem fra sykehuset - fikk vi besøk av Linn og Kristian. Det hjalp veldig. Fint å få snakket om alt og få litt perspektiv. Og ikke minst fnise og le av alt mulig annet. Hyggelig kveld.

Hva skulle man gjort uten venner og familie??? (Nesten) Ingen nevnt - ingen glemt... Vi setter like stor pris på alt samme. Og dere vet jo selv hvem dere er. Hi hi. Så deilig å vite at når noe slikt skjer, så har vi så mange venner som nærmest dropper alt og kommer løpende for å bidra. Tusen millioner takk for at dere finnes. Det har vært så fint for Sander også. Han har fått oppleve så mange glade kvelder, med mye latter og moro i ettertid. Og det har han nok trengt.

Morten går det fremover med også. Det er så bra!!! God bedring i massevis. iPoden din er nå klar. Takket være Bjørn... Ikke meg. Håper du liker musikken da. Jeg er jo litt sær vet du ;-)

Ingen kommentarer: