2. feb. 2010

Elsker CrocsFørst må jeg få lov å si at Crocs muligens er de styggeste skoene som noen gang er laget. Men, til tross for det er det mange av barna i barnehagen som bruker de som innesko. Sander har oppdaget dette først nå...
I går, da jeg hentet han, hadde han lånt et par av en av gutta som hadde blitt hentet allerede. Han var så stolt og spurte om han væææææææææææær så sniiiiiil kunne få sånne sko. Gode gud, tenkte jeg. Han har jo faktisk ikke tøfler akkurat nå. Men, Crocs?? Så kom jeg plutselig på noe. For en lang tid tilbake fikk jeg et par Crocs i str 27 helt gratis på Din Sko. Jeg takket egentlig nei, men selgeren insisterte og jeg tok de i mot. På den tiden brukte Sander 22 eller noe sånt. Jeg la de inn i et skap og glemte de helt. Helt til i går. Sander fikk se på de da vi kom hjem. Han ble så glad!! De er for store, men hva spiller det for rolle? Det er jo Crocs! Da jeg skulle legge han, tok han av seg Crocsa og klærne, tok på pysjen og Crocsa igjen. Jeg lurte på om det var så lurt å sove med de, men det var det. "Det går bra, mamma"!

Så....i natt....Sander går på do hver natt og kommer inn og legger seg sammen med meg etter det. Som regel venter jeg til han sovner igjen, for så å bære han tilbake til sin egen seng. Men, i natt var jeg så trøtt, så han ble bare liggende der. Med Crocs... Jeg har våknet så mange ganger i natt. Han snur seg rundt og rundt i søvne. Og hver gang skraper han meg nedover ryggen med de ekle skoene. I dag morges da jeg våknet var jeg helt sår på ryggen.
I det jeg holdt på å sovne igjen hørte jeg Petter og Sander inne på badet. De diskuterte skoene. Sander skulle på død og liv ha de med seg i barnehagen. Petter forsøkte å forklare at det ikke er så lurt enda. De er faktisk veldig store. Jeg sovnet igjen, og fikk ikke med meg hvem som vant.
Hvis Petter vant, så må vel svake mamma ut å kjøpe et par som passer da? Eller? Han elsker de virkelig!!

2 kommentarer:

Tove sa...

Hei Solveig. Nå ga du meg en herlig god latter med denne betraktningen av Sander og Crocs... LOL Tror nok mor må ta seg en tur i butikken å kjøpe crocs til Sander, men et lite tips er de som økonomisko har. Om du er litt tidlig ute og de fortsatt har sjørøver "crocs"ene sine er de å anbefalle. Simen har de og ekte crocs, og de er like verdifulle for han begge 2. Lykke til og en stor klem til deg for en artig historie :-)

Solveig sa...

Hei Tove! Han hadde de på i barnehagen i dag. Har gått med de hele dagen og sverger på at de ikke er for store. Men, kanskje jeg bør kjøpe et par med sjørøvere på. Det er jo bare det kuleste som finnes om dagen. Snart klart for pirat-4-års-dag her i huset!