11. feb. 2010

Dagens middagstips

Vi har blitt gode på å spise fisk her i huset. Her om dagen lagde jeg er ganske god rett egentlig. Steinbittfileter med tilbehør. Steinbittfiletene smakte skikkelig "fisk", så hvis du ikke er så glad i den smaken, bytt til laksefilet for eksempel. Brunet filetene på høy varme på begge sider. Salte og pepre. Inn i ovnen på 150 g i 12 min ca. Surret i pannen: baconterninger, hvitløk og sopp. Ved siden av hadde jeg potet- og selleripure. Kok poteter og sellerirot helt møre. Hell av vannet og la grønnsakene dampe seg tørre. Mos sammen. Tilsett en dæsj med smør og en dæsj med matfløte eller melk. Salt og pepper. Hadde også ovnsbakte cherrytomater ved siden av. Legg tomatene i en ildfastform. Drypp litt olje på hver av de. Settes i ovnen på 200 g i 15 minutter. Ha gjerne litt salt og pepper på disse.
Mmmmm :-)

Ingen kommentarer: